Welkom in de kerk!

Geplaatst op 2 mei 2014 door Webredactie

Van harte welkom in de kerk! Onze samenkomsten zijn elke zondag om 10:00 en 17:00. Na de ochtenddienst staat de koffie klaar.

Alle liederen die we zingen worden op de muur geprojecteerd, inclusief notenbalken. Voor de allerkleinsten is er elke ochtend kinderopvang. Voor de kinderen van 3 t/m 8 jaar is er een kindermoment vlak voor de preek. Daarna kunnen ze mee naar de Opstap.
Kom je voor het eerst? Bij de deur staat altijd iemand die je welkom heet en al je vragen kan beantwoorden. Elke week zamelen we producten in voor de voedselbank. Als je ook iets meeneemt wordt dat bijzonder op prijs gesteld!
Ook organiseren we diverse activiteiten. Bekijk de activiteitenkalender om te zien wat er op de planning staat.

Overige berichten

Naar het overzicht