Kinderopvang tijdens de dienst

Natuurlijk zijn kleine kinderen welkom in de kerkzaal, maar stilzitten is lastig...Elke zondag worden er daarom tijdens de ochtenddienst diverse vormen van kinderopvang aangeboden.

In een apart zaaltje (bij de hoofdingang links aanhouden) zijn kinderen tot een jaar of 3 van harte welkom om te komen spelen. Er is speelgoed, er zijn knutselspullen en als het mooi weer is kunnen we zelfs naar de kinderboerderij om de hoek.

Voor de kinderen van 3 tot 8 jaar is er in de samenkomst een kindermoment. Daarna lopen ze met een van onze vrijwilligsters mee naar een apart zaaltje voor onderwijs op hun niveau.
Afhankelijk van een rooster worden de volgende vormen van kinderwerk aangeboden:
  • Opstap voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar oud
  • Stap Verder voor kinderen uit groep 3 en 4
  • Stap Mee voor kinderen van 5 jaar en ouder
Na het kindermoment wordt op het scherm aangegeven welke vorm kinderwerk er die ochtend wordt aangeboden. En het staat natuurlijk ook op de kalender.
Tijdens de collecte, als de samenkomst bijna afgelopen is, komen ze terug in de kerkzaal.

Na de samenkomst, als er voor de papa's en mama's koffie en thee is, worden de kleintjes niet vergeten: limonade en snoepjes staan klaar op de bar!

Eerstvolgende samenkomsten

zondag 22 oktober
10:00Kerkdienst (leesdienst)
br van Ginkel