Geplaatst op 11 maart 2020 door Kerkenraad

Geachte broeders en zusters,

In verband met de uitbraak van het coronavirus in onze provincie en de recente aanbevelingen die gedaan zijn door overheid, RIVM en GGD, heeft de kerkenraad besloten de diensten van woensdagavond en aankomende zondag niet door te laten gaan. Er is opgeroepen om sociale contacten te beperken en terughoudend te zijn in het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Hieronder vallen volgens de kerkenraad ook de kerkdiensten. Ook roepen we gemeenteleden op die bijeenkomsten georganiseerd hebben binnen onze gemeente deze niet door te laten gaan.

Begin volgende week neemt de raad een besluit over de dienst van de daarop volgende zondag. Dat zullen we doen op basis van de meest actuele adviezen gegeven door het RIVM en de lokale GGD.

We hopen dat dit bericht tijdig alle gemeenteleden bereikt.

We wensen u in deze zeer ongewone situatie alle gezondheid toe. We ontmoeten elkaar niet op zondag om onze HEER groot te maken. We roepen u op om dit op uw eigen wijze alsnog te doen. Daar waar we samen zijn met meer dan twee daar is God in ons midden.

Namens de kerkenraad,

Met hartelijke groet,