De Gereformeerde kerken worden in Nederland gevormd door zo'n 270 gemeentes: gemeenschappen van christenen in een bepaalde plaats of regio, verspreid over Nederland.

Wie zijn wij?
In ’s-Hertogenbosch telt de kerk ongeveer 330 leden, die niet alleen woonachtig zijn in ’s-Hertogenbosch maar ook uit de omliggende plaatsen komen, zoals Vught, Waalwijk, Oss, Hedel en Sint-Michielsgestel.
We zijn een... (lees verder)

Wat geloven wij?
Wij geloven in God, de schepper van deze wereld. In de Bijbel maakt Hij ons duidelijk wie Hij is en wat Hij voor ons heeft gedaan. Zo geloven wij dat wij zondige mensen zijn die vergeving nodig hebben. Dit krijgen wij als we spijt hebben van de dingen die wij verkeerd doen, doordat Jezus Christus naar de wereld is gekomen om voor ons te sterven en weer op te staan. Hij heeft... (lees verder)

Hoe ziet een kerkdienst eruit?
In onze samenkomsten zingen en bidden we samen. Ook lezen we uit de bijbel en luisteren we naar een preek. Zo willen we groeien in het geloof. Lees hier meer over onze samenkomsten.
De kerkdienst is er voor jong en oud. Voor onze God zijn we allemaal even belangrijk. Voor de allerjongsten (tot 6 jaar) is er kinderopvang.


Gerelateerde informatie

Binnenkort

Geen kalenderitems gevonden